De vrijgezellenparty

via de contactpagina op mijn website ontving ik op een dag dit emailverzoek:

Bericht

Goedenavond! Op zaterdag 6 augustus organiseer ik een vrijgezellenparty voor mijn beste vriendinnetje. Ze houdt enorm van fotografie en kunst dus we denken haar enorm veel plezier te kunnen doen met een mooi aandenken aan deze dag in de vorm van een foto. Hiervoor komen we bij jou terecht. We zijn op zoek naar een fotograaf die in augustus tijd heeft een foto van ons te maken, een groep van 10 meiden. Het mag een gekke 'art' foto zijn (hier heb ik voorbeelden van). Is dit mogelijk? Heb je hier ideeën over? En zo ja, wat zijn de kosten van een dergelijke foto? Met vriendelijke groet, Marjolijn

Artography

Verheugd sloeg mijn hartje over bij dit verzoek: zo’n ‘artography ‘opdracht is echt kaasje voor mij, daar wilde ik zelfs mijn vakantie wel op afstemmen. Ja hoor, dat is ZEKER mogelijk, en snel maakte ik een afspraak met Marjolijn.

19e eeuw

Ter inspiratie voor de foto toonde ze een beeld van een groep jonge vrouwen, staand achte