Wat een mooi portret met je doet

De R in de maand

Genietend van deze prachtige nazomer(dag) zittend in de tuin, het is toch al midden oktober, staan er prachtige paddestoelen te stralen in de zon (nog nooit zoveel verschillende soorten bij elkaar gezien) en hebben we hier op ons DOTS schoolplein al een paar groene bakken vol herfstbladeren opgeveegd. Nog twee maanden en we zitten alweer midden in de feestmaand december.

Time flies!

Tijd gaat steeds sneller naarmate we ouder worden lijkt het. De herfst slaat ook toe in het familieleven. Heel blij ben ik dat ik samen met mijn broers en zussen vorige week het 65-jarig huwelijk van onze ouders heb mogen vieren. Dat hadden we een half jaar geleden niet durven hopen aangezien mijn moeder ernstig ziek is. Mijn vader is al bijna een jaar 24/7 mantelzorger. En ook al doet hij dat met hart en ziel, als je 89 bent, dan is dat een superzware taak en dat is te zien.

Blij