Wat geef je iemand die 40 wordt

Mijlpaal

Je partner wordt 40! Een mijlpaal bereikt, dat moet gevierd worden. Maar wat geef je iemand die bruisend midden in het leven staat maar alles al heeft 'want hij koopt het zelf wel zodra hij het nodig heeft'? Wat voor cadeau kan je dan verzinnen?

Persoonlijk

Het brein van Anouk werkte op volle toeren, en ineens wist ze het: het moet iets heel persoonlijks worden. Iets waar zijn oogappeltjes bij betrokken waren: een nieuwe foto aan de muur (eindelijk die oude vervangen)! En het moet bijzonder zijn, groot(s), iets aparts, anders dan anders en artistiek! Bea bellen!

Ingrediënten

Enthousiast zaten wij op een namiddag te brainstormen in de fotostudio en schreef ik snel alle ingrediënten op die de persoonlijkheid van levenslustige partner karakteriseren: hij houdt van de kleur rood, is een familieman en een levensgenieter, stoer, houdt van Heineken, Volvo, Ajax, tennis, de geboortedata van zijn kids en foute kerstspullen. Beschrijvingen van het interieur hielpen om de sfeer en uitstraling van het beeld te bepalen.

Artography

Wauw! Wat een supergave opdracht om te ontvangen en aan te mogen werken: artography (zoals ik het bedoel) ten top! Artistieke fotografie, dit is het werk waarmee ik helemaal in mijn sassie ben. Nieuw beeld creëren met mooie fotografie, input van klanten en dan met beeldbewerking mijn eigen saus er doorheen mengen. De twee stoere boys kwamen voor de fotoshoot en ondertussen verzamelde ik sfeerfoto's die nodig waren voor het 'fotomoodboard'.